Een tijdelijke plek voor jongeren om tot rust te komen

Het Huis om te Zijn is een particulier initiatief van de zusters Dominicanessen en de fraters Maristen. De zorgouders Bas Peperkamp en Tineke Delmaar concretiseren dit initiatief. Ook zorgaanbieder de Driestroom en de gemeente Nijmegen zijn participanten.

Begeleiding

In het huis is 24 uur begeleiding. Eventuele behandeling wordt buitenshuis gezocht. De jongens gaan naar school of volgen een vormingsprogramma. Tijdens het verblijf in het huis blijft er nauw contact met ouders en/of hulpverleners.

De Driestroom en Gemeente

De Driestroom en Ondernemersgroep De Driestroom garanderen kwaliteitsbewaking van de zorg en deskundige ondersteuning. De gemeente Nijmegen ondersteunt het Huis om te Zijn als een project van preventieve jeugdzorg. Het Huis om te Zijn sluit nauw aan bij het beleid van de gemeente Nijmegen om zoveel mogelijk gebruik te maken van de bestaande wijkstructuur. Omdat het Huis om te Zijn een wijkgebonden huis is, betekent dit dat er nauwe samenwerking gezocht wordt met het wijkteam jeugdzorg en scholen, artsen en clubs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bas Peperkamp en Tineke Delmaar
Dennenstraat 111, 6543 JR Nijmegen
96 - 55 55 58 55

U kunt ons ook een bericht sturen via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Ik ben:
Onderwerp:
Bericht: